Kijiko Sims: Panda-Lan Lan hair

Kijiko Sims: Panda Lan Lan hair for Sims 4Kijiko Sims: Panda Lan Lan hair for Sims 4Kijiko Sims: Panda Lan Lan hair for Sims 4Kijiko Sims: Panda Lan Lan hair for Sims 4Kijiko Sims: Panda Lan Lan hair for Sims 4

Kijiko Sims’s Panda-Lan Lan hair – Short hairstyles